ExpoRADIO - Connecting BusinessBassaka Media a dezvoltat ExpoRADIO un sistem special de adresare publica pentru inchiriere si utilizare la targuri expozitii, intalniri de afaceri, evenimente sportive indoor si outdoor, mitinguri, ceremonii religioase si alte tipuri de evenimente.

Un targ sau o expozitie reprezinta un moment important pentru un anumit domeniu de activitate. Acesta reunește, sub aceeasi “umbrelă”, o mare parte dintre persoanele interesate de acel domeniu.

Reusita unei astfel de manifestari depinde, in mare parte, atat de calitatea expozantilor si a vizitatorilor care participa la eveniment, precum si de numarul acestora, dar si de modul in care se realizeaza comunicarea intre ei. De aceea, este foarte important sa beneficiezi de un sistem de sonorizare performant.

Echipa noastra are o experienta de peste 20 de ani in realizarea, instalarea si mentenanta sistemelor de adresare publica. Furnizam o varietate de solutii de adresare publică pentru instalatii temporare sau pentru utilizare pe termen lung

Sistemul de sunet ExpoRADIO include
  • mai multe difuzoare PAdistribuite uniform pe zona de eveniment;
  • unul sau mai multe studiouri de emisieechipat (e) cu sursa de sunetamplificatoaremixereetc;
  • tehnicieni de sunet;
  • retea de sunet, cablare si conectori;
  • diferite tipuri de boxe, suporti si sisteme de ancorare. 

Sistemul de sunet ExpoRADIO, impreuna cu reteaua noastra digitala de afisare ExpoTVfac diferenta pentru succesul evenimentului dumneavoastra! 

Pentru informatii detaliate despre ExpoRADIO va rugam sa accesati site-ul exporadio.ro sau sa ne contactati.