ExpoTV – Sistem De Televiziune realizat de Bassaka Media Pentru Targuri, Expozitii, Evenimente, Magazine

Bassaka Media a dezvoltat ExpoTV – un sistem mobil de televiziune cu circuit inchis pentru targuri si expozitii, seminarii, conferinte si alte evenimente, showroom-uri si magazine.

Sistemul este deservit de un server care poate transmite sincron informație video pe mai multe ecrane TV ( cu diagonala de la 22 la 60 inch ).

În funcție de proiect, EXPOTV poate asigura difuzarea de mesaje video pe un numar de pâna la 50 de ecrane. Pe acest sistem pot fi transmise in direct evenimente – conferinte, seminarii, etc.

Sistemul poate fi folosit si la difuzarea de spoturi publicitare video in cadrul targurilor si expozitiilor. Cu ajutorul sistemului se pot configura solutii multimedia pentru show-room-uri si magazine.

***

Bassaka Media este o companie de inchirieri sisteme audio-video din Bucuresti, care ofera spre inchiriere pentru targuri, expozitii si alte evenimente o gama largă de echipamente – display-uri video, sisteme audio, laptop-uri si accesorii.

Echipa Bassaka are o experienta de 18 ani in servicii de sonorizare pentru expozitii si targuri, inchirieri display-uri video, proiectoare video, podiumuri, scene, lumini si alte echipamente audio.

Bassaka Media a organizat in mai 2014 primul eveniment din Romania dedicat solutiilor fara pilot si aplicatiilor lor practice -Unmanned Solutions Forum.

Contact:
BASSAKA MEDIA
Tel: +40722 42 89 89 / +40741 133 198
Fax: +40372 876 125
E-mail: office@bassaka.ro
www.bassaka.ro / expotv.ro