Bassaka Media a dezvoltat ExpoRADIO – un sistem special de adresare publică pentru închiriere și utilizare la târguri expoziţii, întâlniri de afaceri, evenimente sportive indoor și outdoor, mitinguri, ceremonii religioase și alte tipuri de evenimente.

Un târg sau o expoziţie reprezintă un moment important pentru un anumit domeniu de activitate. Acesta reunește, sub aceeași “umbrelă”, o mare parte dintre persoanele interesate de acel domeniu.

Reușita unei astfel de manifestări depinde, în mare parte, atât de calitatea expozanților și a vizitatorilor care participă la eveniment, precum și de numărul acestora, dar și de modul în care se realizează comunicarea între ei. De aceea, este foarte important să beneficiezi de un sistem de sonorizare performant.

Echipa noastră are o experiență de peste 20 de ani în realizarea, instalarea și mentenanța sistemelor de adresare publică. Furnizăm o varietate de soluții de adresare publică pentru instalații temporare sau pentru utilizare pe termen lung

Sistemul de sunet ExpoRADIO include
  • mai multe difuzoare PAdistribuite uniform pe zona de eveniment;
  • unul sau mai multe studiouri de emisieechipat (e) cu sursă de sunetamplificatoaremixereetc;
  • tehnicieni de sunet;
  • rețea de sunet, cablare și conectori;
  • diferite tipuri de boxe, suporți și sisteme de ancorare. 

Sistemul de sunet ExpoRADIO, împreuna cu rețeaua noastra digitală de afișare ExpoTVfac diferența pentru succesul evenimentului dumneavoastra! 

Pentru informații detaliate despre ExpoRADIO nu ezitați să sa ne contactați.